Opiskelijat

Superin Opiskelijajäsenet
Onnittelut Superin opiskelija jäsenyydestä! Muistathan, että sinulla on oikeus opiskelijajäsenenä osallistua ammattiosaston toimintaan ja käyttää superilaisen luottamusmiehen ja superilaisen yhdysjäsenen palveluita maksutta. Jos käyt töissä Opiskelujen ohessa, muista toimittaa kopio heti ensimmäisestä työsopimuksesta tai palkkanauhasta jäsenyksikköön. Näin pääset kerryttämään työssäoloehtoa jo opiskelujen aikana. Lisätietoja saat SuPerin sivuilta.

Opiskelijoiden ulkomaan työssäoppimiset
Jos Superilainen lähihoitajaopiskelija ( opiskelija jäsen)  on lähdössä ulkomaille työssäoppimaan, pyydä hyvissä ajoin vakuutustodistus Superliitolta. Vakuutus on vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Huolehdi lisäksi, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Avustusta on mahdollista saada vain kerran opiskelijajäsenyyden aikana. 

Ammatti- tai erikoisammattitutkintoa opiskelevat Superin opiskelijajäseneksi
Superin opiskelijajäseneksi voi liittyä ammatti -tai erikoisammattitutkintoa suorittava henkilö. Opiskelija jäsenenä ei voi olla jos on jo entuudestaan Superin varsinainen jäsen. Voit liittyä SuPerin nettisivujen kautta. Lomakkeeseen tulee kirjoittaa kohtaan "suoritettava tutkinto" mitä ammatti-tai erikoisammattitutkintoa suorittaa. Opiskelija jäsenyys on maksuton ja saat monia hyödyllisä etuuksia. Voit myös liittyä Super työttömyyskassaan jos teet opiskelujen aikana palkkatyötä. lähetä esim. kopio työtodistuksesta liittoon. Super maksaa työttömyskassan jäsenmaksun puolestasi. Opiskelijajäsenyys loppuu valmistumispäivänä. Jäsenyys jatkuu varsinaisena jäsenenä täyttämällä erillinen liittymislomake/valtakirja.

Tervetuloa Jäseneksi!